“رسانه اجتماعی بانوی طلایی” داستان موفقیت و خوشبختی دختران، زنان و مادران سرزمینمان ایران است.
به پای درددلها، سختیها، شکستها، موفقیتها و داستان زندگی بانوان ایرانی که مینشینید، بیش از پیش با فداکاریها، صبر و تلاش و روح بزرگ بانوان ایران زمین آشنا میشوید.
. زن یکتا موجودی است که میتواند از دامن خود، افرادی به جامعه تحویل دهد که از برکاتشان یک جامعه، بلکه جامعهها به استقامت و ارزشهای والای انسانی کشیده شوند. نقش زن در جامعه بالاتر از نقش مرد است؛ برای این که زنان و بانوان، علاوه بر این که خودشان یک قشر فعال در همه ابعاد هستند، قشرهای فعال را در دامن خودشان تربیت میکنند. امام خمینی (ره)
. یکی از مهمترین معیارها جهت سنجش درجه توسعهیافتگی کشورها میزان اهمیت و اعتباری است که زنان در آن کشور دارا میباشند. هر چه حضور زنان در اجتماع، فعالتر و مؤثرتر باشد، کشور پیشرفتهتر و توسعه یافتهتر خواهد شد. در نتیجه میزان نقش و مشارکت زنان در جامعه به ویژه در زمینههای اعتقادی، اجتماعی و فرهنگی تا حد زیادی وابسته به برخورد و نگرش آن جامعه نسبت به زنان است. با توجه به ضرورت حضور و مشارکت حقیقی زنان در عرصههای مختلف فعالیتها، برای تحقق جامعه مدنی، رشد و بالندگی جامه بانوان کشور و نیز تسریع فرآیند توسعه و محقق شدن عدالت اجتماعی چنانچه به زن به عنوان نیروی فعال و سازنده نگریسته شود، قطعا تأثیر بسیاری در روند توسعه و افزایش کمی و کیفی نیروی انسانی آن جامعه خواهد داشت و بستر مناسب آنان را در تمام صحنههای فراهم خواهد آورد.
. رسانه اجتماعی بانوی طلایی رسانه اجتماعی بانوی طلایی تحت نظر شرکت توسعه فرهنگی آفاق نویان در سال ۶۹ آغاز به کار کرد که شامل مجموعهی گستردهای از فعالیتهای گوناگون در زمینه بانوان است. جامعه بانوی طلایی متشکل از بانوان توانمند، اعم از بانوی هنرمند، کارآفرین، فعال در زمینههای فرهنگ وادب، آموزشوپژوهش، ورزش و بانوان خانهدار است. فعالیتهای اصلی مجموعه فرهنگی آفاق نویان در زمینه بانوان به شرح زیر است:
۱- مسابقه بانوی طلایی ایران
۲- برگزاری رویدادهای فرهنگی، گردهمایی سالانه بانوی طلایی، کلاسها و کارگاههای آموزشی
۳- برگزاری نمایشگاههای دستاوردهای بانوان عضو بانوی طلایی
از اهداف گسترده رسانه اجتماعی بانوی طلایی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ایجاد محیط تعاملی و سازنده در جهت بهبود در زندگی بانوان، و رفع مشکلات آنها
- ارتقاء مشارکت بانوان در فعالیتهای اجتماعی
- توانمندسازی و توسعه فردی بانوان
- ارائه بستههای آموزشی مشاورهای کسبوکار
- ترویج و توسعه کارآفرینی
- برگزاری رویدادهای فرهنگی ویژه بانوان
سابقه فعالیت
تاکنون شاهد برگزاری سه دوره مسابقه بانوی طلایی در سطح کشوری بودهایم که با حضور ۳۳ شرکتکننده (دوره اول)، ۲۵ شرکتکننده (دوره دوم)و ۵۹ شرکتکننده (دوره سوم) از استانهای مختلف کشور همراه بوده است. مسابقه بانوی طلایی در دو بخش اصلی و مردمی برگزار میشود که در بخش مردمی، رقابت بانوان براساس میزان رای بدست آمده در وبسایت صورت میگیرد. در بخش اصلی، نفرات برتر هر بخش و همچنین بانوی طلایی سال توسط داوران منتخب مجموعه فرهنگی بانوی طلایی بررسی و اعلام میشوند.
شرکتکنندگان از استانهای تهران، زنجان، اهواز، بندرعباس، اردبیل، کرمان، مشهد و… شرکت کرده بودند، که پس از برگزاری رویداد عضوی از جامعه بانوی طلایی محسوب میشوند و با احتساب شرکت کنندگان دوره سوم تا به این لحظه در مجموع ۵۱ بانوی توانمند ایران اعضای جامعه بانوی طلایی را تشکیل میدهند. رویداد فرهنگی بانوی طلایی در پایان دوره دوم مسابقه، در تاریخ ۵ آذرماه سال ۶۵ در دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان زنجان و با حضور بانوان عضو و بانوان زنجانی برگزار شد. جناب آقای علی وقفچی (نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی)، جناب آقای حسن طغرانگار (ریاست دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان زنجان)، سرکارخانم پوران درخشنده (کارگردان سرشناس کشور)، سرکار خانم نزهت امیری (تنها بانوی رهبر ارکستر کشور) و سرکار خانم اکرم خطیبی (نگارگر و تاریخنگار هنرمند جهان) از مهمانان و داوران دوره دوم مسابقه بانوی طلایی بودند.
دوره سوم مسابقه بانوی طلایی در ۵۱ خرداد سال ۶۵ با جمعآوری ۹۶۳۶ رای در بخش مردمی و داوری داوران بخش اصلی به پایان رسید و به دلیل شیوع بیماری کرونا و عدم امکان برگزاری تجمعات، رویداد این دوره برگزار نشده است و به زمانی بهتر موکول شده است.
.
رسانه اجتماعی بانوی طلایی، رسانه بانوان ایرانی