مواد لازم:

بیسکویت پتی بور پودر شده صد گرم
تخم مرغ یک عدد
شکر نصف پیمانه
کره صدو بیست گرم
پودر کاکائو ربع پیمانه
رنده پوست پرتقال یک قاشق سوپ خوری
گردو خورد شده نصف پیمانه

طرز تهیه

۱-کره و پودر کاکائو را هم میزنیم و در حرارت ملایم قرار میدهیم تا کره آب شود.

۲-تخم مرغ و شکر را  هم میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر کاملا حل شود

۳-از روی حرارت برداشته و گردو و بیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم

۴-اگر مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد، و همچنین پسته  ریخت که موقع برش زدن، زیبایی خواصی داشته باشد
۵- این مقدار را در دو  کیسه فریزر ریخته و خوب فشرده کرده و بصورت استوانهای به مدت سه ساعت در فریزر قرار داده شود …

شیرینی شما آماده است. نوش جونتون

با تشکر از خانوم نگین بیات عزیز